Staanplaatsen

De camping zelf is van alle gemakken voorzien. Op 1 hectare zijn 17 plaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim, 100 tot 150 vierkante meter.

Houten Tent

Wij verhuren een compleet ingerichte houten tent voor max. 6 personen. De houten tent is ook bij uitstek geschikt voor mensen met een handicap.

De houten tent is een balans tussen eenvoud en luxe. De houten tent is een houten vakantiehuisje met een dak van zeildoek. Het biedt een vorm van luxe kamperen. Het huisje is ruim, licht en huiselijk.

Dankzij de zeshoekige vorm biedt het een grote en gezellige leefruimte . De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig, doelmatig en comfortabel. Er is stromend koud water en elektriciteit. Douche en toilet gebruikt u van de camping. Er is wel een schone toiletemmer in het huisje aanwezig.

De kampeerbungalow is een tikje avontuurlijk, veel comfortabeler dan een tent en stukken toegankelijker dan een caravan.

*Er is geen beddengoed aanwezig!

Seizoensplekken

Voor de echte fanatieke kampeerders stellen wij ook seizoensplekken ter beschikking. Voor een vast bedrag per jaar bent u tijdens het campingseizoen verzekerd van een vaste plek op onze mooie camping. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact ons!

U kunt ons te allen tijde een bericht sturen. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search