Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 184.72.102.217 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Fam. Hoogen Fam. Hoogen uit Amersfoort
Rustige camping in een fantastische omgeving. Zowel de natuur als steden binnen handbereik. Absolute aanrader!
Gert Spilt Gert Spilt
Eind juli 2016 verbleven wij enkele dagen op camping de Lathmer in Wilp. Je hebt er alle ruimte en rust. Sonja is erg vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is prachtig en de steden Zutphen, Apeldoorn en vooral Deventer bieden veel vertier. Kortom een aangenaam verblijf op camping De Lathmer. Gert & Anita
sara sara
Good Morning, we are three people and we would like to rent a bungalow from the 4th of April since the 11 of April. Do you have anything available? And can you tell me also the price? Kind regards, Sara.
Lia en Dick van der Mazen Lia en Dick van der Mazen
Weer 10 fijne dagen Lieve Sonja, het waren weer 10 heerlijke en onvergetelijke dagen op de camping. Wij vonden het ook erg lief en attent dat je zelfs mijn verjaardag niet was vergeten. Nu, thuis, lekker zitten genieten van de bonbons daarbij met heimwee denkend aan de rust en de fijne plaats op de camping. Graag (zoals beloofd) tot volgend jaar. Groeten en een goed seizoen gewenst, Lia en Dick.
Familie Klaver Familie Klaver
We hebben een hele fijne vakantie gehad op camping de Lathmer. Vriendelijk ontvangen, fijne staplek en zeer schoon sanitair gebouw. Vooral voor onze dochter was het heerlijk met de vele speelmogelijkheden voor haar. We komen zeker nog eens terug.
Ad en Lies Smulders Ad en Lies Smulders
Rustige mooie ruimtelijke camping 2 Weken(16-30 juni) op de Lathmer gekampeerd.Erg gezellig geweest.Mooie omgeving om te fietsen.Fijne gastvrouw, Sonja.Hebben samen veel te vertellen gehad 😉 onder het genot van een kopje koffie.De mannen hebben samen voetbal gekeken in het Kakelhok. Mooi en zuiver sanitair gebouw.Heb alleen 1min puntje jammer dat er geen aparte wascabine is ingebouwd, maar... daar hebben we het samen over gehad.Verder het ontzettend naar onze zin gehad. 😃.Sonja heel veel succes met je camping en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Ad en Lies.
Lia en Dick van der Mazen Lia en Dick van der Mazen
Fijne en aparte camping Begin april hier een week geweest incl. de paasdagen. Een zeer rustige camping op een aparte ligging en omgeving. Leuk die kinderboerderij zo naast de camping !! Gezellige ontvangst door Sonja die alles doet om het je naar de zin te maken, jammer alleen dat ze het koude weer niet kon verbeteren 😄😉 s'Avonds gezellig staan sjoelen in "Het Kakelhuis" waar de gastvrije Sonja voor ons een gaskachel had geplaatst (hiervoor nog veel dank) De toiletten en douche's, in een nieuw gebouw, daar is totaal niets op aan te merken en waren ook nog eens heerlijk verwarmd die koude dagen. Wij komen hier graag nog weer eens terug. 😃
Paul Olsman Paul Olsman uit Deventer
Leuke camping Heerljike camping, lekker ontspannen en een mooie omgeving. 😃
Contact ons!

U kunt ons te allen tijde een bericht sturen. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Start typing and press Enter to search