Deventer

Bezoek de prachtige Hanzestad Deventer. Deventer staat bekend om haar oud, karakteristieke panden. Een bruisende stad met heerlijke restaurantjes en horecagelegenheden. Een bezoekje aan de binnenstad is daarom zeer de moeite waard.

6,9 km vanaf de camping

Recreatieplas Bussloo

Een heerlijke wandeling of sporten doet u optimaal bij Recreatieplas Bussloo. Het meer heeft een oppervlakte van 100 hectare en is ongeveer 12 meter diep. Het gehele recreatieterrein is ongeveer 300 hectare groot. U betaalt alleen voor parkeren. Op Bussloo vindt u Restaurant De Middelburg voor een luch of diner.

3,3 km vanaf de camping

Thermen Bussloo

Heerlijk tot rust komen bij Thermen Bussloo. Geniet van de heerlijke baden en sauna’s. Wij adviseren wel om vooraf te reserveren. Een badjas, slippers en handdoeken kunt ook tegen betaling huren. Thermen Bussloo is al meerdere malen gekroond tot beste wellness resort van Nederland.

5,6 km vanaf de camping

Pitch & Putt

Op Bussloo kunt ook Pitch & Putt spelen. Een leuk, ontspannend spel. U speelt 9 of 18 holes en probeert in zo min mogelijk slagen op de zeer uitdagende baan een zo laag mogelijke score neer te zetten. Uiteraard kunt u op locatie ook een hapje en een drankje nuttigen.

6,4 km vanaf de camping

Voor vragen, neem gerust contact met ons op of boek direct online!

De Apenheul

Bezoek in Apeldoorn de Apenheul. In een prachtige, groen park loop je letterlijk tussen de apen. Een unieke beleving in hartje Gelderland, midden in de Veluwe.

19,5 km vanaf de camping

Paleis het Loo

Een stuk van het Nederlands Koninkrijk vindt u in Apeldoorn. Sinds 1984 is Paleis Het Loo een museum. De ingerichte kamers en zalen van het paleis tonen hoe de Oranjes er 300 jaar lang woonden en werkten. Een unieke kijk “achter de schermen”.

17 km vanaf de camping

Zutphen

Zutphen staat bekend om de jaarlijkse Bokbierdagen. Echter is een bezoekje in het hoogseizoen ook zeer de moeite waard. Prachtige historische binnenstad met schitterende panden. Vanuit de binnenstad kunt u een prachtige tocht kanoën.

14 km vanaf de camping

Contact ons!

U kunt ons te allen tijde een bericht sturen. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search