De kampeerders kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de zorginstelling Zozijn. Dat wil zeggen dat u terecht kunt in het Vierhuis. Hier kan men tussen de middag gebruik maken van een lunch of een warme snack.

De kinderboerderij is op loop afstand van de camping hier kunnen de kinderen met de dieren knuffelen

Op minder dan 1 km (loopafstand) de dorpskern van Wilp. Een warme bakker, hier heeft u de mogelijkheid extra geld te pinnen, snackbar de Pittstop, en natuurlijk de hoofdvestiging van Modemall Piet Zoomers.

Op loopafstand van de camping ligt de kinderboerderij. Een aanrader om naar toe te gaan. Er zijn veel dieren, geitjes, schapen, konijnen, ezels, paarden, cavia’s en ga zo maar verder. U kunt hier op de kinderboerderij alles aaien, van geitjes tot de cavia’s alles mag geaaid worden. Daarom is dit een leuke plaats om met kinderen naar toe te gaan. Zondagmiddag is de knuffelhoek open waar de kinderen de konijntjes op schoot kunnen hebben. Om de konijntjes te knuffelen zo veel ze maar willen. Elke dag is de kinderboerderij open en de kinderen kunnen als ze willen ook helpen met het voeren van de beesten of helpen met het melk geven van de lammetjes.

Als u een feestje heeft kan er in overleg met ons geregeld worden dat er een huifkartocht plaats vindt. Dit tegen een kleine vergoeding voor de Kinderboerderij.

speeltoestellen

Speeltoestellen

Landgoed camping De Lathmer is er voor jong en oud. Voor de kinderen hebben we schitterende speeltoestellen midden op het gras, zodat er altijd toezicht kan zijn. Zo staan er schommels, een trampoline, skelters en speelhuisjes. Voor de avonduren vindt u in het Kakelhok verschillende bordspellen. Lekker knus!

Kinderboerderij

Op ongeveer 100 meter afstand is een grote kinderboerderij en een speeltuin. Praktisch naast de camping vindt u ezels, geiten, kippen en andere dieren. Extra gezelligheid, zonder dat u er hinder van heeft.

kinderboerderij
sanitaire-voorzieningen1

Sanitaire voorzieningen

De camping is voorzien van schitterende sanitaire voorzieningen. Douchen gebeurt met douchemunten. Deze zijn te verkrijgen bij Sonja de Leau, beheerder van de camping. Er zijn aparte heren en dames douches en toiletruimtes. Heerlijke douchejes en mooi toiletgebouw, waar hygiëne en privacy hoog in het vaandel staan. Het gebouw is ook voorzien van een invalidendouche- en toilet.

Kakelhok

Onze camping kent ook een Kakelhok. In deze ruimte vindt u folders en informatie over verschillende activiteiten en uitstapjes in de regio. Als het weer tegenzit kunt u uiteraard hier ook droog zitten. Het Kakelhok is voorzien van een kachel, koelkast en diepvries. Hier kunt u uiteraard geheel kosteloos gebruik van maken.

kakelhok
wasruimte

Wasruimte

De camping is voorzien van een wasruimte met daarin een wasmachine en een wasdroger. Het gebruik maken van de wasmachine kost € 5,- per wasbeurt. Het gebruik van de wasdroger is gratis. Heerlijk met schone kleren weer vertrekken!

Stroom & Wifi

De camping zelf is van alle gemakken voorzien. Op 1 hectare zijn 17 plaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim, 100 tot 150 vierkante meter. Iedere plek is voorzien van een eigen stroomaansluiting. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons Wifi netwerk.

wifi-en-stroom

Tarieven

Als overnachting geldt aankomsttijd tussen 12.00 uur en 19.00 uur. Vertrektijd de volgende dag voor 12.00 uur. Dit geldt vooral op hoogtij dagen, in de regel zijn we erg flexibel.

De tarieven voor 2 is € 22,00
(incl. stroom en toeristenbelasting)

€ 5,50 volwassene p.p

€ 0,00 kinderen tot 1 jaar gratis

€ 3,75 kinderen t/m 12 jaar

€ 5,00 tent of caravan

€ 2,00 bijzettentje

€ 4,50 elektra

€ 1,20 huisdier

toeristenbelasting € 1,00 per persoon

 

Huurmogelijkheden

Houten tent 3-6 personen € 85,00 per nacht.

Houten tent 2 personen € 50,00 per nacht.

sidebar-kind

Voor vragen, neem gerust contact met ons op of boek direct online!

Contact ons!

U kunt ons te allen tijde een bericht sturen. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search